De Klussenier Mark Nienhuis
De Klussenier Mark Nienhuis

Stevensbeekseweg 25a
5825 JB Overloon

Dien uw offerte-aanvraag in   

070 215 74 25
06 5434 4113
m.nienhuis@klussenier.nl

Ingeschreven bij KvK onder nr. 51676796

Even voorstellen

Mijn naam is Mark Nienhuis. Ik ben geboren en getogen in Den Haag en woon sinds kort in het mooie Overloon samen met mijn gezin. Ik ben voor Overloon en omgeving beschikbaar voor alle verbouw- en renovatiewerkzaamheden in uw woning.

Van huis uit ben ik meubelmaker en  ben ik jaren werkzaam geweest als monteur. Naast mijn werk nam ik al werk aan onder mijn eigen naam. Zo heb ik erg veel ervaring opgedaan met de meeste voorkomende klussen in en rond de woning. Ons eigen huis heb ik compleet verbouwd. Ik blijf mezelf graag ontwikkelen door het volgen van diverse trainingen en cursussen. Zo beschik ik o.a. over het VCA vol certificaat.

Bent u op zoek naar een veelzijdig vakman? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Timmerwerk, het plaatsen van keukens of badkamers, toilet renovatie, het plaatsen van VELUX dakramen en schilderwerk behoren tot mijn dagelijkse werkzaamheden. Het vervaardigen van kasten op maat is een van mijn specialiteiten en één van mijn favorieten bezigheden. Ik vind het eigenlijk altijd leuk om opdrachten op maat te maken. U kunt ook bij mij terecht voor de kleinere klussen in en rond uw woning.

Bent u van plan om te verbouwen en wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn? Neem gerust contact met mij op. Ik kom graag bij u langs om de mogelijkheden in uw situatie door te spreken. Vervolgens ontvangt u van mij een vrijblijvende offerte. Ik verzorg de uitvoering van de werkzaamheden waarbij ik ook veel aandacht besteed aan de afwerking. Ik reken geen voorrijkosten en u ontvangt 12 maanden garantie op geleverde werkzaamheden.

Dien uw offerte-aanvraag in    Ga terug naar de hoofdpagina voor meer informatie  

 
Loading...